Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00
Valuta:

Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


We zijn volledig toegewijd aan het beschermen van de privacy van bezoekers en klanten van onze site. De teamleden zijn zelf klant van andere internetsites en waarderen en respecteren het belang van privacy op het internet ten volle. We zullen geen informatie over onze klanten vrijgeven aan derden, behalve wanneer deze deel uitmaakt van het leveren van een service aan u - bijvoorbeeld regelen dat een product naar u wordt verzonden, krediet- en andere beveiligingscontroles uitvoeren en ten behoeve van klantenonderzoek en -profilering of waar we uw uitdrukkelijke toestemming voor hebben.

Uw toestemming

Wij zullen uw naam, adres, e-mailadres, creditcardgegevens of persoonlijke informatie niet zonder uw toestemming aan een derde partij verkopen, maar we kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor de acties van sites van derden waaraan u mogelijk hebt gelinkt of zijn doorverwezen naar de website.

Communicatie en marketing

Als u een aankoop heeft gedaan in onze winkel, kunnen we u af en toe op de hoogte houden van onze nieuwste producten, nieuws en speciale aanbiedingen via e-mail, post en telefoon. U wordt ook in de gelegenheid gesteld om dergelijke berichten van ons en geselecteerde derden te ontvangen wanneer u lid wordt van de website.

Alle leden hebben de mogelijkheid om niet langer marketingcommunicatie van ons en / of geselecteerde derden te ontvangen. Als u geen marketing van ons en / of geselecteerde derden wenst te blijven ontvangen, dient u zich af te melden door 'Uw gegevens' te bezoeken in 'Uw account' op de website. U heeft toegang tot 'Uw account' zodra u zich registreert en inlogt. Of klik op de link "Abonnement opzeggen" in alle e-mailberichten die we u mogelijk sturen.

Terug